El dijous serà el dia més inestable amb pluges i tronades a la comarca

0
191

 

Este dimarts l’oratge presentarà un perfil prou tranquil i estable. Això sí, des de l’interior peninsular ens arribarà nuvolositat mitjana i alta al llarg de la jornada que només estarà de pas i no ens deixarà res de precipitacions. El cel anirà empastrant-se però sense risc de pluja.

Les temperatures es dispararan de manera més que notable per les comarques de València i Alacant (on el mercuri pujarà entre 5º i 7ºC més que ahir) i més suau serà la pujada a Castelló. Pel que fa al vent, pel matí es mostrarà fluix i de direcció variable llevat del litoral alacantí on entrarà de migjorn (direcció sud) amb ratxes moderades durant tot el dia.

Setmana típica primaveral, és a dir amb un oratge que es presentarà inestable, insegur i canviant.

Hui: El millor dia de la setmana amb ascens notable dels termòmetres.

De dimarts a dijous: Ambient inestable. A partir del migdia creixeran nuvolades.

Dimarts 20: Inestabilitat entre dèbil i moderada. De vesprada tindrem ruixats per l’interior que podran ser en forma d’alguna tronada puntual que podria arribar debilitada a algun punt del litoral de Castelló o València.

Dimecres 21: Inestabilitat més dèbil. Afectarà de vesprada sobretot a l’interior de la meitat nord de la Comunitat amb ruixats que podran ser en forma d’alguna tronada.

Dijous 22: Es presenta com el dia més inestable on podran botar algunes tronades per qualsevol punt del nostre territori.

Divendres 23: Millora general.

Dissabte 24: Estarem baix els efectes d’una borrasca situada a l’oest de la Península Ibèrica que ens enviarà estructures nuvoloses que podran donar algunes precipitacions al nostre territori.

TEMPERATURES: Llevat de hui dilluns (on podrem tocar els 22º/23ºC al litoral), la resta de la setmana seran més fresques. Pel litoral en general no arribaran als 20ºC i les mínimes rondaran els 12ºC.

Inforatge