Alzira vacuna hui a 3.000 persones però poden esgotar-se este dimarts

0
269
Prop de 3.000 veïns dels municipis que pertanyen al Departament de Salut de la Ribera seran vacunats hui al Casal Fester d’Alzira, un dels 18 punts de vacunació massiva de la Comunitat Valenciana.
Al Casal Fester es vacunàven fins la pasada setmana el col.lectiu d’edats compreses entre els 60 i 69 anys amb la primera dosi de la famacèutica AstraZeneca. Per cert ú dels vacunats este matí ha sigut l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, que ha rebut un dels primers certificats de vacunació que rebran, a partir, de hui, tots els que son inoculats.
Vacunes fins este dimarts
Gómez ha revetlat a Riberaexpress que «tenim vacunes fins demà dimarts, esperem que arriben prompte les nombroses vacunes que ha anunciat  la conselleria de Sanitat per a esta setmana». La primera autoritat local s’ha reincorporat després de pendre un café al seu despatx en no haver patit «cap efecte secundari».
A partir de hui també s’han incorporat al Casal Fester els majors de 70 anys que han de rebre la primera dosis de la famacèutica Pfizer, donat que els centres de salut queden reservats per aplicar la segona dosis a este grup d’edat.