L’Alzira FS goleja al Leganés (5-0) i conserva la categoria de plata

0
211
Homenatge al capità José Carlos en complir 300 partits amb l’Alzira FS

Alegria per tot lo alt en la plantilla de l’Alzira FS al final de l’encontre

El Family Cash Alzira jugarà la pròxima temporada, de nou, en la categoria de plata de futbol sala al golejar esta vesprada al Leganés (5-0) en un vibrant i complet partit dels alzirenys. I això que encara resten dos partits per culminar esta fase per la peramnència.  Al descans ja guanyaven els locals per 3 gols a 0.

El conjunt de Braulio Correal ha eixit molt mentalitzat a este important encontre  i ja al primer minut de joc Xusi avançava en el marcador al Family.

Esta primera part ha sigut una de les més completes de l’equip riberenc superant al conjunt madrileny en totes les facetes del joc, intensitat inclosa. Així Rafa Ara feia el segon el minut 9 i el màxim golejador anotava el tercer en el minut 17.

El públic entregat disfrutava d’un excel.lent encontre de futbol sala en l’últim de la temporada en el Palau d’Esports.

En el segon periode el Lega ha eixit més mentalitzat al partit, jugant més en el camp alzireny fins i tot els últims 12 minuts amb porter jugador. Però la exraordinària defensa amb uns impecables guardametes; Nacho Serra en el primer temps i Porky en el segon li han permés aguantar primer, i ja a les acaballes de l’encontre rematar la golejada amb un gol de Gabri en el minut 35 i altre de Xusi en el 38.

Alegria per tot lo alt entre la plantilla, directiva i espectadors que cantaven «Som, som som de segona divisió».

Abans de començar l’encontre el capità de l’Alzira FS José Carlos ha rebut un càlid homenatge en complir hui 300 encontres defensant la camiseta local.