La Ribera continua entre els millors indicadors europeus (25) encara que suma dos noves morts

0
319

El Departament de Salut de la Ribera continua mantenint deu dies després de la primera Pasqua uns dels millors indicadors de tota Europa, amb un índex acumulat de 25,02 casos per cada 100.000 habitants molt semblant al de fa una setmana. Mentre els casos actius amb 14 dies de proves PCR i antígens son hui 65, un més que el passat divendres.

La incidència és deu punts inferior a la de la Comunitat Valenciana (35) i es troba molt per davall de la mitjana nacional (203).

El total de contagis des de l’inici de la pandèmia sumen 19.645, el significa 49 més que la setmana anterior. Lamentablement cal afegir dos noves defuncions després de dos setmanes sense cap mort i ja sumen un total de 342.