La JLF i les comissions d’Alzira confien en poder celebrar les falles 2021

0
301

La Junta Local Fallera va celebrar la nit del passat dimecres l’Assemblea General de Presidents per tal d’informar de l’estat i situació actual de les falles i a més per a mantindre un contacte periòdic, escoltant les opinions i el sentir general dels màxims dirigents fallers d’Alzira.

El president de la JLF Jaume Bohigues i la Junta Executiva compta amb el compromís de tots els assistents i representants de la festa a Alzira, de celebrar les falles 2021 quan la situació ho permeta i sempre que des de la Mesa de seguiment de les Falles faciliten la informació preceptiva en les reunions mantingudes amb la Conselleria de Sanitat.

Ratificació de les falleres majors

La ratificació per part de l’assemblea de la continuïtat en el càrrec de la directiva actual de la Junta Local Fallera, Falleres Majors d’Alzira i Corts d’Honor i els màxims representants de les comissions falleres fins que es cremen les falles de 2020/2021.

A més es va donar informació per part del Vicepresident, Toni Goig, sobre l’estat de comptes actual, i també sobre alguns assumptes d’interés de la delegació de Pirotècnia per part del Vicepresident Fernando Rodríguez.