Cau en Alzira el primer premi de la Loteria Nacional

0
461

El primer premi de la Loteria Nacional del passat dijous ha sigut per al número 75.192, dotat amb 300.000 euros a la sèrie. El segon premi, que ascendeix a 60.000 euros a la sèrie, ha agraciat al número 80.065. Els reintegraments de la Loteria Nacional del dijous han sigut per als números acabats en 5, 2 i 8.

El primer premi de la Loteria Nacional del dijous ha agraciat a les localitats d’Alzira, Elx i La Nucia pel que fa a la Comunitat Valenciana, a més de a Villanueva del Freixe (Badajoz), Val Do Dubra (la Corunya), Umbrete (Sevilla), Granadilla de Abona (Santa Cruz de Tenerife). En el cas d’Alzira ha sigut venut en el punt de venda del nº 4 del carrer Pere Esplugues.

Per part seua, el segon premi del sorteig de la Loteria Nacional ha caigut íntegrament a Madrid.