Restaurants de Cullera oferixen receptes innovadores en les Jornades de l’Arròs

0
199

Les Jornades de Varietats Gastronòmiques de l’Arròs de Cullera fusionaran innovació i cuina d’arrel del 20 al 30 d’abril 

 

13 restaurants de la localitat membres del Club de Producto Artesanos del Arroz oferixen menús amb l’arròs com a ingredient estrella

 

Cullera torna a ser la capital gastronòmica de l’arròs. Del 20 al 30 d’abril la ciutat celebra les Jornades de Varietats Gastronòmiques de l’Arròs on 13 restaurants del municipi oferixen menús amb l’arròs com a ingredient estrella.

 

L’Ajuntament de Cullera organitza estos 10 dies d’innovació i excel·lència culinària, en estreta col·laboració amb l’Associació d’Hosteleria de Cullera, el Club de Producte Artesanos del Arroz i València Turisme, amb l’objectiu de visibilitzar l’alta qualitat de la cuina cullerenca i per afavorir la dinamització del turisme gastronòmic al municipi.

 

Les persones comensals podran gaudir de menús complets que tenen com a plat principal un dels ingredients més representatius de la cuina valenciana i cullerenca, l’arròs, que estarà elaborat amb receptes innovadores. Els menús, de 25 euros, estan compostos, a banda del plat principal, per un aperitiu, dos entrants i postre.

 

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Débora Marí, ha destacat que «a Cullera comptem amb una tradició arrossera molt arrelada i, a més, tenim la sort de tindre gastrònoms de primera línia que saben treballar com ningú l’arròs en els seus plats amb receptes extraordinàries d’avantguarda».

 

A més, l’edil Marí ha animat a la ciutadania i als visitants de la capital turística de la Ribera a participar en les Jornades «perquè la restauració de Cullera és segura i de qualitat, i així ho han demostrat sempre i més en l’últim any marcat per la pandèmia».

 

Els restaurants que participen en les Jornades són els membres del Club Producto Artesanos del Arroz, i són Casa Picanterra, Casa Ramón, Casa Rocher, Casa Salvador, El Blanco, Eliana Albiach, La Mar Salà, Los Olivos, Mare Nostrum, Midaterráneo, Peque Casa Nostra, Rincón del Faro i Ulises-Piga. Es pot consultar l’oferta i reserves de cadascun d’ells per a estos dies a través de https://www.culleraturismo.com/wp-content/uploads/2021/04/menus-jornadas-gastronomicas-cullera-1.pdf.