L’oratge no millorarà a la comarca fins el cap de setmana

0
242

L’oratge es mostrarà insegur i la nuvolositat seguirà sent molt abundant pel nostre territori. Les precipitacions en general seran dèbils i disperses. Es deixaran veure per la província de València però sobretot a Alacant on seran més freqüents.

Les temperatures baixaran un poc per la meitat sud de la Comunitat i seguiran igual a la resta. Respecte al vent, entrarà amb direcció E-NE (entre llevant i gregal) amb ratxes moderades pel litoral i més fluix es mostrarà en terra.

Respecte a l’oratge que tindrem la resta de la setmana:

Divendres 16: L’entrada d’una massa d’aire fred pel nord peninsular, encara que serà inestable, arribarà al nostre territori sense humitat per tant les precipitacions seran poc presents. A partir del migdia augmentarà la nuvolositat i tindrem alguns ruixats ocasionals i la possibilitat d’alguna tronada aïllada i poc significativa.

Dissabte 17: Ambient més fred del normal per a esta època amb presència de vent fluix de gregal (NE) que deixarà un ambient poc propici per a la platja.

Diumenge 18: Les temperatures tendiran a recuperar-se un poc d’esta brusca caiguda tot i que encara seran baixes per a l’època.