El Departament de la Ribera iguala el millor índex acumulat d’enguany (22,71)

0
157

El Departament de Salut de la Ribera confirma la millora dels indicadors de coronavirus nou dies després de la primera Pasqua, igualant, fins i tot els més baixos obtinguts enguany el passat 23 de març. Així, ara a mitjans d’abril esta àrea sanitària registra 59 casos actius (8 menys que fa una setmana) i una incidència acumulada de 22,71 casos per cada 100.000 habitants (3 punts per davall de fa set dies).

La Ribera registra un índex inferior al de la Comunitat Valenciana (35) i es troba molt per davall de la mitjana nacional (192).

Durant la última setmana els nous contagis per Covid 19 s’han incrementat en 44, mentre continua la mateixa xifra de defuncions a primers d’abril, 340 des de l’inici de la pandèmia.