El circuit Sonora viatja el dissabte a Carcaixent

0
219

El circuit Sonora viatja aquesta setmana a Sant Mateu i a Carcaixent amb dos nous concerts

 

 

  • L’Auditori Municipal de Sant Mateu acollirà el dissabte 17 el concert de Sis Veus
  • Al Teatre Don Enrique de Carcaixent, també dissabte 17 d’abril, tindrà lloc el concert de Xavi Sarrià i Feliu Ventura
  • Tots els concerts ajornats del circuit s’han reprogramat en noves dates als mesos de març, abril i maig

El circuit Sonora, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, arriba el cap de setmana a Sant Mateu (el Baix Maestrat) i Carcaixent (la Ribera Alta). Tots els concerts del circuit que s’havien ajornat per la situació sanitària s’han reprogramat en noves dates als mesos de març, abril i maig.

 

El dissabte 17 d’abril a les 19.00 hores a l’Auditori Municipal de Sant Mateu tindrà lloc el concert de Sis Veus, la banda que van formar Eva Dénia, cantant i guitarra; Merxe Martínez al violoncel; la multiinstrumentista Maribel Crespo i tres cantadores: Maria Amparo Hurtado, Patxi Ferrer i Lola Ledesma. Després d’una primera proposta basada en els versos d’Estellés, en el seu segon disc han reelaborat la música d’arrel amb un cançoner dedicat a les etapes vitals de la dona.

 

També dissabte a les 19.00 hores, al Teatre Don Enrique de Carcaixent serà el torn del concert doble de Xavi Sarrià i Feliu Ventura. Xavi Sarrià portarà a la Ribera la preestrena del seu nou espectacle, ‘No s’apaguen les estreles’, una innovadora proposta de concert-documental. I d’altra banda, el cantautor de Xàtiva portarà a Carcaixent els temes de ‘Convocatòria’, una col·lecció de cançons que esdevenen himnes íntims.

 

El circuit Sonora

 

Sonora, el circuit de la música valenciana, naix el 2019 amb la intenció de portar els finalistes i guanyadors dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana en un cicle de concerts per tot el territori valencià. Enguany, Sonora s’allarga des del 25 d’octubre fins al maig de 2021.

 

En aquesta segona edició, Sonora comptarà amb 28 concerts de 41 artistes a 28 localitats valencianes, totes integrades en el Circuit Cultural Valencià. El circuit Sonora tindrà parada a Cheste, Sueca, Ondara, Sollana, Monòver, Guardamar del Segura, Ontinyent, Gandia, Bellreguard, Manises, Benlloc, Alzira, Canals, Picanya, Villena, Dénia, Tavernes de la Valldigna, Elx, Almassora, Sagunt, Aielo de Malferit, Silla, Bocairent, Sant Mateu, Carcaixent, Vinaròs, Llíria i la Pobla de Vallbona.

 

Pel que fa als artistes que participen en aquesta edició de Sonora, són Canta Canalla, Ales Cesarini & Payoh Soul Rebel, Jazzmatiks, Tesa, El Hombre Viento, Tórtel, Capricornio Uno, Mara Aranda, Verdcel, Valira, Insoma, Spanish Brass i Carles Dénia, Sole Giménez, Àngela Furquet, Mireia Vilar, Gem, Èlia Casanova i la Tendresa, Ramonets, La Pop, Rodamons, Viktorija Pilatovic, Andrés Belmonte, Mafalda, Prozak Soup, El Diluvi, La Trocamba Matanusca, Miquel Gil, Xavier de Bétera, Badlands, Ed Bloom, Aljub, Tardor, La Fúmiga, Fran Yera, Funkiwis, El Tio la Careta, Neus Ferri, Sis Veus, Xavi Sarrià i Feliu Ventura.