Alzira comença els tractaments contra el mosquit tigre

0
234

 

  • Es portaran a terme els dies 14, 15 i 16 d’abril 

 

Este mes han començat els tractaments contra el mosquit tigre en tots els municipis adherits al programa del Consorci de la Ribera. El tractament es realitzarà de forma mensual fins a octubre i s’intensificarà durant els mesos d’estiu.

 

Este mes, els operaris de l’empresa Lokímica, adjudicatària del servei, estaran a Alzira revisant tots els embornals del municipi els dies 14, 15 i 16.  L’actuació consistix a comprovar les zones d’acumulació d’aigua i revisar tots els embornals per tal d’agafar una mostra i en cas de trobar larves, aplicar el tractament corresponent.

 

La campanya de prevenció que es va fer l’any passat va resultar ser tot un èxit ja que la presència del mosquit va ser mínima fins i tot en els mesos de més calor. Enguany l’objectiu és mantindre esta situació i evitar la proliferació del mosquit tigre” explica la regidora de Sanitat, Gemma Alós.

 

Com sempre, qualsevol ciutadà o ciutadana pot enviar via correu electrònic o mitjançant la bústia ciutadana preguntes o avisos en cas que es detecte presència de mosquits en un punt en concret. Des de la regidoria de Sanitat, a més, s’iniciarà una campanya informativa amb consells per a evitar la reproducció del mosquit tigre en espais privats.