La mestra d’Alzira Mª José Tello publica un conte sobre l’alimentació saludable

0
736
Monstruona es pot adquirir en totes les llibreries d’Alzira

«Monstruona» és el nom del primer conte publicat per la professora d’Infantil d’Alzira,  Mª José Tello, en el que aborda els beneficis de l’alimentació saludable mentre critica el consum habitual de les llepolies.

Tello, que exercix este curs la docència en Polinyà de Xúquer, comenta a Riberaexpress que el seu conte «tracta d’una xiqueta, nomenada Ona, a la que li agrada molt menjar llepolies i xocolate». Ella explica, d’una manera molt didàctica i assequible als menuts i menudes «que menjar pot ser molt divertit i que hi han aliments molt saludables«.

Acompanyat per una cançó

Monstruona va acompanyada d’una cançoneta que es descarrega mitjançant un còdig QR «en la que relate el que deu menjar una xiqueta com Ona».

Maria José dedica el conte que ha escrit amb «molt il.lusió», a la seua família i en especial a son pare, Jaime, que va rebre l’any 2019 la insígnia d’or de la ciutat.

Editat per Excellence i il.lustrat per Patrícia Herreruela, Monstruona és pot adquirir en qualsevol de les llibreries d’Alzira, en la versió valenciana o castellana.