El Family Cash Alzira a una victòria de la permanència

0
184

A falta de tres jornades el Family Cash Alzira s’assegurarà la permanència en la categoria de plata del futbol sala nacional guanyant el pròxim dissabte al Leganés en el Palau Municipal d’Esports. Tot i que també mantindrà la categoria, sense esperar a les dos últimes jornades, aconseguint el mateix resultat que l’Elx contra el Móstoles en la ciutat de les palmeres. En la ciutat pepinera l’Alzira FS guanyà per 4-6 en un emocionant i competit encontre.

El conjunt ilicità, primer dels quatre equips en llocs de descens, compta amb 8 punts menys que el Family, actual lider del grup D amb 30 punts.

Una final

Així el tècnic alzireny, Braulio Correal, considera que el partit contra el conjunt madrileny «és una autèntica final, després d’una temporada molt atípica marcada per la pandèmia». Correal reconeix que el passat dissabte l’Alzira FS «va donar un pas de gegant però la permanència encara no està assegurada», al golejar al Rivas Futsal per 8 gols a 2. Les dos últimes jornades les disputarà lluny de la Ribera, primer en la ciutat madrilenya de Móstoles i per últim en Galícia davant el Santiago Futsal.

Així els 150 espectadors que acodisquen la pròxima jornada al Palau poden celebrar, junt els jugadors, tècnics i directius, la permanència per segona temporada consecutiva en la 2ª divisió nacional del futbol sala. Cas de no guanyar deurà esperar al resultat que es produisca en l’encontre que disputaran l’Elx i el Móstoles.