El Family Cash Alzira goleja al Rivas (8-2) i aconseguix la primera dosis contra el descens

0
222

El Family Cash Alzira s’ha inoculat esta vesprada al Palau d’Esports la primera dosis contra el descens en sumar tres punts importantíssims en la golejada al Rivas Futsal (8-2) en una excel.lent segona part. Al descans s’arribà amb l’advantage dels locals per 3 gols a 2.

El conjunt madrileny plantà cara durant la primera part avançant-se en el marcador en el minut 8 mitjançant Rivas. Els alumnes de Braulio Correal no trovaben el camí de la porteria visitant molt ben defensada pel guardameta Jesús Quiles, però tantes vegades va el cànter a la font que en el minut 17 igualava el marcador José Carlos a pase de Saladié i uns segons després el jugador alzireny feia el segon.

Ara bé l’últim minut d’este primer temps va ser trepidant i ple d’emocions, empatà el visitant Vargas i a cinc segons del final Xusi aprofità una bona assistència de Gon Castejón per anar als vestidors per davant en l’electrònic del Palau.

Correal repasà en el descans alguns conceptes millorables i els alumnes, molt obedients, demostraren que els havien assimilat perfectament avasallant al rival en un magnífic segon temps en el que anotaren  cinc gols. En el primer minut Gabri feia el quart, en el 28 de partit Rafa Ara anotà el cinqué culminant un perfecte i ràpid contracolp.

El domini de l’Alzira FS era total, els espectadors animaren i disfrutaren lo seu i el Family maxacà al rival quan jugà amb porter jugador. Rafa Ara marcà el sext en el 33, Gabri el sèptim en el 37 i Luis Garcia arredonia la golejada  fent el huité que suposava la primerà victòria en el Palau després de quatre empats consecutius. Cal significar la gran actuació de Nacho Serra en la porteria local que va detindre un penal en el primer temps quan el Rivas guanyava per un gol.

Els alzirenys porten 9 punts d’advantatge a l’Elx, primer equip classificat dels quatre que descendixen, que jugarà demà diumenge en Leganés. Ara resten tres encontres en esta fase per la Permanència, sent el pròxim dissabte el primer dels tres i l’últim al Palau davant el Lega, on podria quedar el Family completament vacunat contra el descens.