Baixen de 220 a 6 en dos mesos els ingressats en planta i de 103 a 1 en l’UCI de La Ribera

0
306

L’Hospital d’Alzira ha experimentat una rellevant millora des de finals de gener pel que fa als pacients Covid en saturar-se la UCI i copar la major part dels llits del centre hospitalari comarcal. Aquells 220 ingressats en planta s’han reduït a 6, mentre dels 103 positius de coronavirus que hi havien en la Unitat de Cures Intensives sols hi ha hui 1.

Els crítics arribaren a ocupar el 200% de la UCI, però hui només queden 7 hospitalitzats recuperant-se de les seqüeles deixades pel virus, gràcies a la sensible baixada de casos actius, només queden 64 en tot el Departament de la Ribera i a que gaudim d’un dels índex acumulats per baixos d’Europa (24/100.000 ha).

Així l’Hospital de la Ribera ha recuperat a primers d’abril el seu pols habitual, amb tots els quiròfans operatius.