El Family Cash Alzira disputa tres punts quasi decissius contra el Rivas

0
115

Una victòria no seria decissiva, però quasi, en canvi una derrota del Family Cash Alzira este dissabte (19h) davant el Rivas Futsal al Palau d’Esports  podria complicar prou la permanència en 2ª Divisió al conjunt de Braulio Correal.

L’Alzira FS té 6 punts d’advantatge respecte a l’Elx que és l’equip que suma més punts (21) dels quatre que ocupen llocs de descens, encara que el conjunt ilicità aconseguriria la permanència cas d’empatar a punts amb l’Alzira, en gaudir de millor gol average, sempre i quant el Full Energia Saragossa, Bisontes, Leganés i Móstoles, aconseguiren una major puntuació que els alzirenys.

El Family, a falta de quatre partits, és el segon classificat amb 27 punts, els mateixos que Bisontes, tres més que el Leganés i cinc més que el Móstoles, estos dos conjunts amb un partit menys.

Demà s’enfrontarà al Rivas Futsal de Madrid, últim classificat, al que va derrotar en la canxa madrilenya per 2-6 remuntant dos gols en contra en una sensacional segona part. Mentre l’Elx juga en Leganés un encontre importantíssim per als ilicitans. Si perd i el Family derrota al Rivas els riberencs aconseguirien un matalàs de 9 punts a falta de tres jornades i per tant només necessitarien un punt en els tres encontres que li restarien, per assegurar la permanència.

A l’Alzira li quedaran, després de l’encontre de demà dissabte contra el Rivas, tres partits; el primer en casa contra el Leganés, i els dos últims en Móstoles i en Santiago de Compostela.

Cas d’aconseguir dos victòries en els dos enfrontaments que li resten al Palau, el Family Cash Alzira podria estar vacunat contra el descens.