Alzira millora l’índex acumulat que hui és de 35/100.000 ha

0
210

La capital de la comarca es manté per baix de 50 casos cada 100.000 habitants

 

Com cada dijous hui ha tingut lloc la reunió amb els representants dels diferents municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, per tal de conèixer l’actualitat de casos de COVID i valorar les xifres aportades per Sanitat. Durant els últims dies Alzira ha passat de 45 a 35 casos per cada 100.000 habitants i de 20 a 16 casos actius, mentre en els últims tres dies sols s’ha registrat 1 cas nou.

Esta incidència és lleugerament superior a la de la Comunitat Valenciana (31) i molt inferior a la mitjana espanyola que hui arriba a 167/100.000 ha.

 

 Reduir al mínim la interacció social

A la reunió, ha assistit la regidora de Sanitat Gemma Alós, qui ha explicat que “Ens mantenim en xifres per baix dels 50 d’incidència acumulada. Tenim per davant el cap de setmana de Sant Vicent, recordem que és fonamental reduir al mínim la interacció social i seguir les recomanacions del Departament de Salut de la Ribera. Cal d’esforçar-se per a poder mantindre’ns en esta baixa incidència.

 

Desitgem que totes les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i puguen tornar a la normalitat i agraïm a tota la població l’esforç pel compliment de les mesures vigents.

 

En relació a la vacunació, des del departament de Salut de la Ribera, s’està citant a les persones mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Per este motiu, és molt important  que eixes dades estiguin actualitzades al sistema SIP.  Per a poder verificar que són correctes cal accedir ací.