Alzira organitza una Mostra d’Arts Escèniques destinada a la infància

0
196

Del 14 al 18 d’abril, Primera Mostra d’Arts Escèniques de la Primera Infància a Alzira

 

‘A la de 1…2….i 3!’ es el nom que rep esta primera edició de la Mostra d’Arts Escèniques per a la primera infància, que se celebrarà a Alzira del 14 al 18 d’abril.

 

La Regidoria de Cultura, en col•laboració amb Rosana Mira, co-fundadora de la Companyia Engrata Teatre, organitza esta mostra dirigida a la primera infància, un públic que fins al moment comptava amb un festival propi.

 

La proposta, que va nàixer l’any passat, espera per fi poder celebrar-se ja que la seua data inicial era abril de 2020, i quedà ajornada a desembre a causa de la pandèmia però finalment s’ha programat per a la pròxima setmana per motius sanitaris.

 

“Des de l’Ajuntament hem treballat per a poder oferir esta mostra i  ja està tot preparat perquè els més menuts i menudes puguen gaudir d’unes jornades amb activitats adaptades a les seues necessitats i inquietuds” ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

 

La programació començarà amb la visita a les escoletes d’Alzira de ‘A gates al teatre’ al llarg del dimecres, dijous i divendres; dijous la Biblioteca Municipal acollirà dues sessions de contacontes i  divendres serà el torn del Gran Jordiet a la Casa de la Cultura. El cap de setmana, dissabte tindrà lloc el taller d’expressió en família i la representació de Lalú a la Casa de la Cultura i diumenge ens espera l’obra Paz i Fico i un miniconcert de Pan-ku duo a la Casa de la Cultura.

 


PROGRAMACIÓ COMPLETA 1a MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES PRIMERA INFÀNCIA D’ALZIRA A LA D’1,2 i 3! – Del 14 al 18 d’abril de 2021

Dimecres 14, dijous 15 i divendres 16 d’abril de 2021. Als centres educatius.
«A gates al teatre». Campanya escolar. Espectacle: PEUETS.
Més info: Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. «>mirarosana1@gmail.com

Dijous 15 d’abril de 2021. Biblioteca Municipal a les 17.30 i 18.30 hores. 
Presentació de la col·lecció de contes per a la primera infància: «La Flor FLORA», contes de Rosana Mira i conta contes.

Divendres 16 d’abril de 2021. Casa de la Cultura a les 17.30 hores.
Actuació d’EL GRAN JORDIET – «Escolta’m amb els ulls».
«Jo soc el Gran Jordiet». L’inventador de fantasies i escenaris de color. Veniu i sentireu. Les més boniques melodies i nostàlgiques cançons. Entrada: 3 €.

Dissabte 17 d’abril de 2021. Casa de la Cultura d’11.30 a 13 hores.
Taller d’expressió emocional en família a través de jocs teatrals.
Inscripció gratuïta (aforament limitat) en el correu: mirarosana1@gmail.com

Dissabte 17 d’abril de 2021. Auditori de la Casa de la Cultura a les 18 hores.

Compañia LASAL (Granada) presenta LALÚ.
Companyia associada a TE VEO.
Dos persones. Un espai deshabitat, impersonal. En uns minuts, que són segons, un tros de temps… poblen el lloc que els rodeja. L’omplin de llums i ombres, de reflexos irreals, que són en veritat les seues mans, i descobrixen progressivament el que el lloc pareixia ocultar: Lalú és este espai… una mirada… Lalú és fugaç com un alé o un parpelleig.