Alzira cita ja a vacunar als veïns de 75 anys

0
376

Els sanitaris dels centres de salut d’Alzira estan vacunant estos dies al tram d’edat comprés entre els 75 i els 79 anys i confien en finalitzar esta setmana els pocs que queden majors de 80 anys. Fins i tot han citat ja per a demà divendres els primers residents en la capital comarcal que tenen 75 anys, després que esta setmana immunitzen amb la primera dosis als de 76, 77, 78 i 79 anys.

Un dels vacunats al Centre de Salut I, Josep Lluís, es mostrava «molt satisfet» i assegura no haver patit cap síntoma després de rebre una dosis de Pfizer.

Capacitat per a vacunar més

La sanitària i sindicalista de CCOO, Àngels López, argumenta el major ritme de vacunació en qué «ara tenim prou vacunes i encara estem capacitades per a vacunar més». A este segment d’edat s’apliquen les dosis de la farmacèutica Pfizer, encara que també han utilitzat les del laboratori Moderna. Els dos centres de salut, junt la Parrilla i el Casal Fester son les instal.lacions de vacunació alzirenyes.

Al mateix temps inoculaven estos dies dosis d’AstraZeneca a bombers i policies, encara que, des d’anit, han quedat suspesa la vacunació de la farmacèutica anglosueca als menors de 60 anys.

D’altra banda continua la vacunació en el Casal Fester de les persones del Departament de Salut de la Ribera als nascuts l’anys 1956 i 57.