Detingut un home a Carcaixent per estafa en manipular 300 pòlisses i 30 sinistres

0
354

La Guàrdia Civil ha detingut a un home a Carcaixent per un delicte d’estafa contra l’asseguradora en la qual treballava. Els agents van iniciar una investigació en tindre coneixement que en una asseguradora podria haver estafat als seus clients amb la intenció de beneficiar-se econòmicament.

La Guàrdia Civil va descobrir que l’autor d’aquests fets estava utilitzant dades personals per a contractar pòlisses sense una autorització del seu titular, és a dir, emetre diferents pòlisses per a una mateixa matrícula però amb diferents prenedors, així com emetre noves pòlisses modificant tomador i assegurat parell no ser captat pel sistema de l’asseguradora.

En el marc de l’operació ‘Socioexclusivo’, es realitzen gestions a fi de localitzar i identificar la gestoria on podrien estar realitzant altes de pòlisses sense consentiment dels prenedors. Després d’analitzar els fets delictius que es coneixen donada la problemàtica existent, sumada a la interposició de nombroses denúncies per part dels perjudicats , decideixen establir contacte amb la seu principal de l’asseguradora, per a sol·licitar d’aquesta, la informació obrant en les seues bases de dades, així com les dades d’identificació dels possibles perjudicats.

Pèrdues de 37.000 euros

A més, es va indicar al seu torn, la pròpia entitat d’assegurances que desitgen interposar denúncia, quan recopilen tota la informació que posseïsquen ja que ells mateixos es mostren com perjudicats en aquests fets.

Per tot, l’esmentat anteriorment es descobreix, que aquesta Corredoria d’assegurances, ha manipulat 316 pòlisses i un total de 31 sinistres falsos, els quals han originat unes perdudes de mes de 37.000 euros a la companyia asseguradora , així com els nombrosos cobraments als seus clients sense estar realment assegurats.