Alzira capacita nous emprenedors amb el programa Formaemprén 21

0
209

 

L’Ajuntament d’Alzira mitjançant el departament d’Idea llança una nova edició de , el programa de capacitació per a emprenedors.

 

Es tracta d’un programa formatiu orientat a persones que van a encetar o estan plantejant-se un projecte empresarial. De la mà de tècnics experts del CEEI Valencia (Centro Europeo de Empresas Innovadoras de Valencia) es dona l’oportunitat de formar-se en els pilars bàsics per a poder constituir una empresa.

 

“Seguim amb este programa que ha demostrat al llarg dels anys que és una formació de qualitat i que resulta molt interessant per als nous emprenedors, per afrontar el seu projecte empresarial amb les majors garanties d’èxit” ha explicat l’alcalde i responsable de l’àrea, Diego Gómez.

 

A més com en les altres edicions, en acabar la formació es farà un reconeixement al millor projecte empresarial participants, que rebrà un premi de 300 euros mitjançant la Targeta Alzira, per a comprar en els establiments locals adherits a la mateixa.

 

: Del 20 d’abril al 11 de maig, en horari de 10 h a 14 h. Es realitza esta formació de manera presencial.

: Les places són limitades a 15 persones per estricte ordre d’inscripció.

d’inscripció, fins el 19 d’abril de 2021.

I- en el següent formulari: https://forms.gle/D6SwmtD2DPfB7xqVA

: El curs s’impartirà en el MUMA (Museu Municipal d’Alzira – C/Sant Roc, 26) per l’aforament.

 

Més informació: https://www.idea-alzira.com/formaempren