Alzira manté els 20 casos actius i un índex de 44/100.000 ha

0
236
Alzira ha registrat hui 44 casos per cada 100.000 habitants en comptar amb un total de 20 contagiats actius encara que en els últims tres dies, sols hi ha 1 cas nou.
Uns indicadors que no han canviat des del passat divendres i que s’havien quaduplicat des del 23 de març en que la incidència de la capital de la comarca arribà a un mínim de 10,95/100.000 ha.
El govern local advertix que «tot i que encara no s’ha arribat als 50 casos per cada 100.000 habitants, recordem que la mobilitat incrementa el nombre de casos, com es pot comprovar per la tendència de pujada de les últimes setmanes». l’alcale Diego Gómez afegix «cal tindre cura per no arribar als nivells que ja vam patir al llarg dels mesos de gener i febrer, per això els pròxims dies són decisius, del nostre comportament i de com passem la pasqua dependrà l’evolució».
La primera autoritat local considera que «no és el moment de relaxar-se», i recorda que és fonamental reduir al mínim la interacció social i seguir les recomanacions del Departament de Salut de la Ribera que insistix en la importància de ser responsables de cara als dies festius dels pròxims dos festius de Pasqua.