Alzira i altres municipis passaran dels prop de 30º de hui a màximes de 15º demà

0
150

La nostra Comunitat es situarà en la frontera d’una massa d’aire fred que entrarà pel nord peninsular. L’arribada d’esta farà baixar les temperatures amb màximes per davall dels 15ºC al litoral. A més, el dia presentarà abundants núvols baixos per l’entrada de vents de llevant que afavoriran la presència d’algunes precipitacions dèbils, sobretot per les comarques de la meitat sud de la província de València i nord d’Alacant.

Les temperatures es desplomaran i el mercuri caurà entre 7º i 15ºC respecte a hui, quedant-se un ambient hivernal molt semblant al d’este diumenge passat. Com podeu veure, passarem de les temperatures més que primaverals de hui a un panorama més hivernal. El vent de llevant donarà ratxes moderades en el litoral, i més fluix es mostrarà en terra.

Respecte a l’oratge que tindrem la resta de la setmana:

Dijous 8: Millora general, si bé encara tindrem presència de nuvolositat d’estancament.

Divendres 9: Anirem passant a influència atlàntica degut a una nova vaguada que avançarà des de l’oest i que farà augmentar la inestabilitat, amb presència de més nuvolositat i possibilitat de precipitacions dèbils i disperses al llarg de la jornada.

Cap de setmana del 10 i 11: El canvi de massa d’aire a partir del divendres farà normalitzar les temperatures tant dissabte, com diumenge i dilluns, superant les màximes els 20ºC al litoral. Això sí, pel que fa a la nuvolositat serà més abundant el diumenge, amb precipitacions que es centraran a partor del migdia per l’interior de la meitat nord de la Comunitat, extrem que anirem definint millor estos pròxims dies.

Inforatge