Pasqüer dissabte de glòria

0
180
Milotxa volant ahir per la vesprada a les rodalies de l’ermita del Lluch

El bon oratge, l’ausència de processons i el tancament de l’hostaleria a les 6 de la vesprada ha propiciat que els dos últims dies de Setmana Santa la gent els aprofitara com un aperitiu de la Pasqüa inundant, en el cas d’Alzira els paratges naturals de les rodalies com la Murta, la Casella i la Muntanyeta entre altres.

En el cas concret de la Muntanyeta ahir per la vesprada no cabien més vehicles en la seua enorme esplanada i fins i tot alguna milotxa volava al voltant de l’ermita.

Les mones, reganyaes, llonganisses, ous i el xocolate s’anticiparen als dies tradicionals d’estos productes gastronòmics. Als peus de la Muntanyeta, concretament, als jardins pròxims al col.legi públic Federico Garcia Sanchiz i les seues rodalies, hi havien centenars de joves gaudint del dissabte prepasqüer, davant l’atenta vigilància de dos dotacions de la Policia Local per evitar aglomeracions i propiciar que es respectaren les mesures de seguretat.

Malauradament l’oratge no acompanya, tot just hui, primer dia de Pasqua en el que caurà algun ruixat dèbil i baixaran entre quatre i cinc graus les temperatures. Però esta inestablitat serà passatgera donat que demà dilluns lluirà el sol i les màximes augmentaran uns 6º arribant als 23º.