Notable millora de l’oratge per al segon dia de Pasqua

0
202

La vaguada que hui tenim damunt responsable de l’atmosfera inestable com la que tenim anirà retirant-se cap al Mediterrani i afavorirà una millora en les condicions meteorològiques. Per tant, el dia presentarà més clars i millor aspecte que hui. Això sí, de vesprada creixeran núvols d’evolució per les comarques més interiors que no deixaran res de precipitacions.

Les temperatures lògicament tendiran a recuperar els graus perduts hui i el mercuri pujarà de manera moderada (entre 4º i 6ºC) a València i interior sud de Castelló, mentre que a la resta del territori la pujada dels termòmetres serà més suau. Respecte al vent, pel litoral entrarà de component sud amb ratxes moderades, més fluix es mostrarà en terra i atents al mestral pel nord de Castelló ja que es reforçarà de cara a últimes hores de la vesprada.

Davallada de la temperatura per al dimecres

Respecte a la setmana pròxima el més significatiu serà l’arribada d’una massa d’aire fred que a la nostra Comunitat es notaria més el dimecres 7 en forma d’una caiguda notable de les temperatures (dilluns 5 i dimarts 6 els termòmetres es dispararan). Precisament esta baixada dels termòmetres anirà acompanyada de vents fluixos de llevant que augmentaran la humitat afavorint l’aparició de núvols baixos i algunes precipitacions dèbils que faran caure les màximes pel litoral per davall dels 15ºC, que per a esta època són valors molt baixos… o siga, temperatures no recomanables per a la platja.

Per últim, encara queda massa lluny però els models apunten a més canvis per al pròxim cap de setmana del 10 i 11 en forma d’un possible augment de la inestabilitat, extrem que seguirem millor estos pròxims dies.

Inforatge