La Confraria de la Verge del Lluch demana ajuda per restaurar les façanes laterals del Santuari

0
118
Esta imatge captada el 26 d’agost de l’any passat mostra el deteriorament que patia esta façana lateral

La Confraria de la Mare de Deú del Lluch ha iniciat estos dies les obres de restauració de les façanes laterals del Santuari. La directiva d’esta arxiconfraria considera «necessària l’ajuda de tots els feligressos per a sufragar aquestes reformes tan necessàries».

I informa que aquelles persones que desitgen fer una donació, «ho poden fer en el mateix Santuari en horari de missa o entrant en la web, donoamiiglesia.es, seleccionant el codi postal d’Alzira (46600) i marcant l’opció en el desplegable Santuari Verge del Lluch.

Cal recordar que Riberaexpress va alertar el passat mes d’agost de les deficiències que patien les façanes laterals de l’ermita amb el perill que suposaria cas de produïr-se algun despreniment.