Cullera posa en marxa una línia d’autobús gratuïta per a vacunar-se en Alzira

0
127

Sanitat vacunarà la pròxima setmana a les persones de Cullera nascudes en 1956 i 1957

 

L’Ajuntament prestarà el servei de línia d’autobús gratuïta fins al punt de vacunació, el Casal Fester d’Alzira

 

La Conselleria citarà a les persones directament via SMS

 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública vacunarà entre els dies 6 i 7 d’abril als cullerencs i cullerenques nascuts en els anys 1956 i 1957 pertanyents al Departament de Salut de la Ribera i que complisquen tots els criteris de vacunació. En concret al voltant de 600 persones rebran la vacuna d’AstraZeneca.

 

La mateixa Conselleria és l’encarregada de gestionar este procés i citaran via missatge de mòbil a les persones susceptibles de ser vacunades, les quals hauran d’acudir al punt de vacunació instal·lat al Casal Fester d’Alzira (enfront de la Cínica Tecma).

 

Per tal de facilitar el desplaçament, l’Ajuntament de Cullera posarà en marxa una línia d’autobús gratuïta, amb control d’aforament i mesures sociosanitàries, d’anada i tornada fins al lloc habilitat per a la vacunació amb un ampli ventall d’horaris i parades: plaça Mongrell, plaça Andrés Piles, Correus i a la rotonda situada a l’església del Raval.

 

Horari autobús

 

Tant les eixides com les tornades es faran cada dues hores. Pel que fa al dimarts dia 6, les eixides des de Cullera començaran a les 8.00 i l’última serà a les 20.00 hores, i la tornada des d’Alzira començarà a les 9.30 fins les 21.30 hores.

 

El dimecres 7 serà sols en horari de matí, des de Cullera a partir de les 8.00 i fines les 14.00 hores, i des d’Alzira, de 9.30 a 15.30 hores.

 

Actualització SIP

 

A més a més, Salut Pública ha incidit en què per facilitar este procés i la comunicació entre la ciutadania i la pròpia Conselleria, cal tindre actualitzades les dades del telèfon i correu electrònic de la targeta SIP.

 

Este tràmit pot fer-se directament a través de: http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto.