Més de 7.500 usuaris utilitzaren les instal.lacions esportives d’Alzira a finals de març

0
237

 

La flexibilització de les mesures sanitàries a permés l’ús de les instal·lacions esportives, amb aforament limitat i els protocols marcats pel Ministeri de Sanitat.

En la setmana del 22 al 28 de març 7.505 persones han passat per la Ciutat Esportiva de Tulell, Camp d’Esports de Venècia, pavelló Fontana Mogort, Palau d’Esports, pavelló Pérez Puig, Estadi Luis Suñer, Trinquet Municipal, i Piscina Coberta.

«Esta elevada xifra en només set dies constata l’elevada pràctica de les diverses modalitats esportives en la ciutat d’Alzira, per això des de la Regidoria d’Esports som conscients de la necessitat de tindre obertes les instal·lacions, amb els protocols pertinents, a més, tenim més que agrair el bon comportament de totes i tots els usuaris en estos moments complicats derivats de la pandèmia de la Covid-19», segons ha remarcat el regidor encarregat de l’àrea; Fernando Pascual.