La Ribera inicia la pròxima setmana la vacunació de les persones de 64 i 65 anys

0
273
Les persones nascudes en els anys 1956 i 57 seran els pròxims en acudir a la vacunació al Casal Fester d’Alzira. Cal tindre les dades del SIP actualitzades perquè les cites es donaran per telèfon.
 
El pròxim dimarts 6 (matí i vesprada) i dimecres 7 d’abril (vesprada), el Casal Fester d’Alzira acollirà la vacunació de 5.400 persones nascudes en 1956 i 1957. Es tracta de persones 65 i 64 anys naturals dels municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera, als qui se’ls administrarà la vacuna AstraZeneca.
Per protocol una unitat de Creu Roja donarà assistència per a primers auxilis i una ambulància per a trasllat a l’hospital en cas que fora necessari. Per la seua banda, Protecció Civil Alzira també portarà a terme el control d’accessos per a coordinar l’entrada i exida i el compliment de les mesures de seguretat.
Cal tindre en compte que el Ministeri de Sanitat reserva les vacunes Pfizer, Moderna i la nova Janssen a partir dels 66 anys, tot i que de moment continuarà administrant dosis als majors de 80 anys.