El govern d’Alzira es compromet a tapar «prompte» els clots del Torretxó Alt

0
123

La denúncia realitzada per veïns sobre «l’abandonament» que patix la urbanització Torretxó Alt d’Alzira, mitjançant, Riberaexpress, la pasada setmana ha tingut un fort ressó en plantejar el grup municipal del PP esta problemàtica en el ple de l’ajuntament celebrat ahir.

Cal recordar que un resident manifestà a este mitjà de comunicació el passat 23 de març, que els carrers de la urbanització que porten noms de vents, «patixen un asfalt digne del segle XIX», a més de carèixer de clavegueram i de xarxa d’aigua potable.

Ara el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, s’ha compromés en «fer una actuació immediata però provisional tapant prompte els clots». Però posteriorment els tècnics municipals elaboraran un projecte «per arreglar els vials de forma definitiva», aprofitant una partida de 249.000 euros prevista per al asfaltat de carrers del nucli urbà i també de distintes urbanitzacions.

Pascual ha afegit que el pròxim dia 13 d’este mes començarà l’asfaltat de trams del carrer Buenavista en el Respirall i d’altres vials de la ciutat afectats pel temporal Filomena, gràcies a una subvenció estatal.