El cementeri de Carlet acollirà les restes de dos carletins de la fossa 112 de Paterna

0
262

El cementeri de Carlet acollirà les restes de dos carletins represaliats que estaven en la fosa 112 de Paterna. El pròxim dissabte 3 d’abril seran lliurades, al cementeri de Paterna, les restes de dos carletins,  Francisco Navasquillo Martínez i Vicente Monzó García a les famílies respectives. Un acte que comptarà  amb l’assistència de membres de l’Associació de Familiars de Víctimes del Franquisme de la Fossa Comuna 112 de Paterna.

 

Les restes, tal i com han demanat les famílies, es traslladaran i  descansaran al cementeri de Carlet, on els seus familiars podran visitar-les.

 

L’Ajuntament de Carlet farà un acte el dia 17 d’abril en homenatge a les víctimes de la repressió de la dictadura i per a refermar la defensa de la convivència democràtica. L’acte comptarà amb la presència de les famílies, representants de la corporació encapçalats per l’alcaldessa, Maria Josep Ortega  i la presidenta de l’associació de víctimes de la fossa 112 de Paterna, Carmen Gómez,  així com representants de l’associació de memòria històrica de Carlet.

 

Cal recordar que  a més d’esta fosa, també a les fosses número 22 i a la fosa 113 de Paterna  s’han trobat restes d’altres carletins.