Sindicalistes de Conservació de Carreteres de Beneixida contra una discriminació per raons de sexe

0
189
Raquel la treballadora acomiadada

Els delegats de CC.OO-P.V. del Centre de Conservació de Carreteres de Beneixida, Juan Donat i Roser Juan donen el seu suport a Raquel, una companya de Càdis que ha sigut acomiadada per l’empresa per la seua condició de dona.

Els companys de Raquel, des del seu centre en Càdis han iniciat una vaga per demanar a l’empresa la reincorporació al seu lloc de treball.

Este treball normalmente es realitza per homes i, encara que ja hi ha algunes dones que están ocupant estos llocs, hi ha molts centres on no hi ha cap dona treballant  a peu de carretera, tot i que les empreses tenen polítiques d’igualtat que després no apliquen.

Des del Centre de Conservación de Beneixida, els delegats mostren el seu suport a Raquel i conviden a qualsevol persona a signar en la página de change.org per tal d’aconseguir que torne a treballar en allò que li agrada. Sembla imposible que a estes altures encara ens estem qüestionant estos temes.

Enllaç per a signar:       http://chng.it/cDfpj6jN