Oratge inestable per al cap de setmana a la Ribera

0
99

Pel que fa a l’oratge que tindrem estos pròxims dies almenys fins Dijous Sant tot seguirà igual i no tindrem canvis significatius, és a dir l’atmosfera continuarà estable, amb temperatures en la mateixa línia i entrada de vents humits que afavoriran la presència de núvols baixos pel nostre territori que es retiraran a mesura que el sol vaja calfant.

Això sí, a partir del Divendres Sant (i de cara al cap de setmana del 3 i 4) la tendència continua apuntant a una inestabilització de l’atmosfera. Este mateix divendres 2, i fruit d’este oratge més insegur que tindrem, farà que a partir del migdia cresquen núvols d’evolució que podran deixar alguns ruixats per les comarques de l’interior de la meitat nord del nostre territori. Res destacable.

Ara bé, el dissabte 3 i diumenge 4 s’acostarà la baixa (o borrasca) situada a l’oest peninsular afavorint un augment de la inestabilitat per les nostres comarques i, per tant, en la presència de més nuvolositat especialment per les vesprades que derivarà en precipitacions dèbils o puntualment moderades, sense descartar que puguen ser en forma d’alguna tronada molt local.

Inforatge