Un mestre de Carcaixent passa en unes hores de ser molt escèptic a un «provacunes»

0
414

Marcos Prieto de 33 anys, és un mestre de Primària i d’Educació Física al Ceip Francesc Pons de Carcaixent, que va passar la pasada setmana de ser «molt escèptic a un provacunes», segons ha reconegut a Riberaexpress.

Els seus companys el tingueren que portar, pràcticament a arrastres a la convocatòria del seu centre prevista el dissabte a les 14 hores al Casal Fester d’Alzira. Prieto reconeix que «tenia pànic» i era «molt escèptic, amb molts dubtes davant les notícies alarmants i el bombardeig d’informació respecta a la vacuna AstraZeneca».

Ahir cansat amb maldecap i hui ha recorregut 10 km

Però hui ha canviat d’opinió després que este consumat esportista, corredor de muntanya i d’ultra distància recorreguera de bon matí 10 km «sense cap síntoma». Això sí ahir diumenge per la vesprada «em trobava molt cansat, amb maldecap, em costava alçar-me del sofà», recorda.

En una comunitat educativa pròxima al mig centenar, «sols dos membres han fallat hui en patir uns 38º de febra», el que suposa un percentatge «baixíssím» assegura este docent del Francesc Pons, que ara sí recomana a tots els seus companys pendents de rebre la primera dosis que «es vacunen contra la Covid 19». Alguns companys li deien que ser esportista li ha pogut ajudar a patir uns síntomes molt lleus, però Marcos Prieto ha manifestat de forma contundent que «no té res a vore, com ho demostra que la meua companya, Mari Paz, no fa cap esport i en canvi no ha patit cap síntoma».

Segons la conslleria de Sanitat un 8% de tots els docents de la Comunitat Valenciana han rebutjat vacunar-se contra el coronavirus.