Denuncien a 46 joves en dos macrobotellons en el polígon Joan Carles I d’Almussafes

0
309

 

Patrulles de la Guàrdia Civil d’Almussafes i Silla i de la Policia Local d’Almussafes van dissoldre les reunions, celebrades en dos pàrquings industrials, situats tots dos en el terme municipal de Picassent

 

Un avís ciutadà al 112, rebut durant la vesprada del passat dissabte, 27 de març, en el qual es denunciava una gran concentració de persones en una zona d’estacionament del parc industrial Joan Carles I emplaçada en terme de Pîcassent, va activar el dispositiu per part de la Guàrdia Civil d’Almussafes.

 

A les 19 hores es va iniciar l’operació amb l’actuació inicial de sengles patrulles de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Almussafes i de la Policia Local d’Almussafes, a les quals posteriorment es va sumar un dispositiu de la Guàrdia Civil de Silla. Encara que des del telèfon d’emergències es va contactar amb la Policia Local de Picassent, en tractar-se d’un delicte comés en el seu terme municipal, aquesta finalment no es va personar en el lloc dels fets.

 

Fruit de la ràpida intervenció policial es van detectar dos macrobotellons al parc industrial, tots dos localitzats en les zones d’aparcament públic situades en l’Avinguda Henry Ford en confluència amb el camí Picassent, així com en l’Avinguda de la Foia. Es concentraven entre 20 i 30 vehicles en cadascun d’ells i consegüentment multitud de joves reunits.

 

L’operació va concloure amb l’alçament d’un total de 46 actes per infracció greu del Decret llei 11/2020 de 24 de juliol de la Generalitat Valenciana, és a dir, incompliment de les restriccions Covid-19, a joves de Picassent, Almussafes, Benifaió, Sollana, Alginet i Alberic i més concretament per l’organització i participació en reunions, festes o actes que impliquen l’aglomeració o agrupació de persones que impedisquen o dificulten l’adopció de mesures sanitàries o manteniment de la distància de seguretat.

 

La dissolució de tots dos botellons, en els quals la majoria dels joves concentrats no portaven l’obligatòria màscara, es va realitzar de manera pacífica.