La ministra de Sanitat anuncia que els majors de 80 anys estaran vacunats en dos setmanes

0
279

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, durant una entrevista en TVE, en la qual ha tornat a mantindre que la previsió del Govern, d’acord amb la de la Comissió Europea, és tindre vacunada al 70% de la població espanyola per a finals d’estiu.

Aquesta previsió es manté perquè a l’abril es farà un salt «important» en l’arribada de vacunes a Espanya, segons Darias: «A partir d’abril es produirà un increment molt important en l’arribada de vacunes, quasi multiplicarem per tres l’arribada de vacunes«.

La ministra ha subratllat que aquest dilluns, per primera vegada, entre Pfizer i Moderna es van distribuir en un sol dia un milió de dosi a les comunitats autònomes, posant també en valor el treball que estan fent aquestes, perquè per Setmana Santa vacunaran tots els dies, inclosos festius i caps de setmana. A més, el Ministeri de Sanitat espera que les persones majors de 80 anys estiguen vacunades a Espanya «en dos setmanes».