Espectacular victòria del pilot d’Algemesí Jaume Masiá en Catar

0
276

El pilot d’Algemesí, Jaume Masiá (KTM), ha aconseguit la victòria en el Gran Premi de Catar de Moto3 en el circuit de Losail després de planificar una estratègia perfecta per a la part final de la carrera enfront dels atacs del seu propi company d’equip i debutant en el mundial, l’espanyol Pedro Acosta, amb el sud-africà Darryn Binder en la tercera posició.

Masiá va esperar fins a l’última volta per a llançar el seu atac, va pegar una xicoteta estirada al qual només li van respondre Pedro Acosta i alguna cosa més arrere Darryn Binder, i en l’entrada a la recta de meta sabedor que els rebufs podrien ser determinants, va esquivar amb diversos «zig-zag» a Pedro Acosta, que va buscar pegar-se a ell, infructuosament, per a superar-ho en la línia de meta.

Darryn Binder no va tindre ni aqueixa oportunitat, va aconseguir pegar-se a Acosta en la corba setze però no va tindre cap possibilitat de superar als pilots del Bull KTM abans d’arribar a la línia de meta.