Alzira quasi duplica l’índex acumulat de Covid (19,7) esta setmana

0
253
Alzira quasi ha duplicat els casos actius de coronavirus des del dilluns passant 5 a 9 casos actius de coronavirus i d’un índex acumulat de 10,95 a 19,7 per cada 100.000 habitants.
El govern local advertix que «assistim a una lleugera pujada, després de falles». I afegix que «no podem perdre de vista estes xifres de cara als pròxims dies festius. Hem d’esforçar-nos per a poder mantindre’ns en esta baixa incidència».
Responsables
A més recorda que «cal seguir les recomanacions del Departament de Salut de la Ribera», que insistix en la importància de «ser responsables de cara als dies festius dels pròxims dies festius de Setmana Santa».
Les autoritats local desitgen que «totes les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i puguen tornar a la normalitat». I agraïxen a tota la població «l’esforç» pel compliment de les mesures vigents, que ha estat clau per a poder rebaixar les dades.

 

Comentar
Compartir