Pensionistes d’Alzira protesten contra les comissions bancàries

0
595

La Plataforma Unió per les Pensions protagonitzarà este dijous un acte reivindicatiu contra els abusos bancaris a la plaça Major d’Alzira a partir de les 11 hores.

Una concentració, que es farà a nivell estatal er tal de protestar «contra els abusos bancaris» consistent en cobrar comissions en contes corrents o d’estalvi que, obligatòriament, han d’utilitzar els pensionistes

Esta plataforma critica, a més, «la reducció» de l’horari d’atenció al públic, i el tancament d’oficines, «fent que les persones majors tinguen, cada vegada, més dificultats en operar amb els seues comptes».

La Coordinadora Estatal (COESPE) reivindica que els pensionistes i altres col.lectius s’els obliga a rebre les pensions i ajudes per compte bancari i per tant «deurien estar lliures de gastos i comissions». I consideren que en el mitjà rural «la situació ja es insostenible».