Meeteing Internacional de Natació a la Piscina Coberta d’Alzira

0
134

La Piscina Coberta d’Alzira acull este cap de setmana el Meeteing Internacional de natació

 

La piscina coberta d’Alzira acull este cap de setmana el primer Meeting Internacional APC de natació.

 

El Meeting consta de tres fases, una celebrada a Elx a principi del mes de març, la segona celebrada a Castelló el passat 13 i 14 de març i la tercera que té com a seu la nostra ciutat, els dies 27 i 28 de març.

 

El Club Natació Trencaones Alzira participarà amb onze nadadores/ors: Lluch Martínez, Maia Lardeur, Silvia Martí, Andrea Gómez, Júlia Cardona, Carla Navarro, Andrea Gimeno, Kathleen Boulet, Núria Clemente, Àngels Cardona, i Olivia López, totes elles amb vertaderes possibilitats de pujar al més alt del podi. També participaran Josep Fayos, Iker Ruiz, José Luis de la Vara, Antoni Alberola i Pau Brines, tots ells de la categoria infantil, i que lluitaran fins al final per a estar al podi.

 

Indistintament del resultat dels nadadors del club alzireny, ja tenen tot el suport del club Trencaones, ja que per a accedir a la competició ha sigut necessari posseir unes marques mínimes fixades per la Federació.

 

El Club vol ressaltar el paper de l’Ajuntament i en concret de la Regidoria d’Esports amb Fernando Pascual al capdavant, que des del principi ha apostat per fer d’Alzira un referent de la natació en la Comunitat Valenciana. Un suport imprescindible i fonamental per al club que en pocs anys s’ha consolidat entre els millors de la comunitat.

 

Un altre vessant important és l’impuls econòmic que suposa este esdeveniment per a Alzira, ja que l’ocupació hotelera d’Alzira es troba al 100% de la seua capacitat, a més, els restaurants pròxims a les instal·lacions de la Piscina Coberta estan totalment copats per a les dos jornades, la qual cosa servirà per a donar un xicotet impuls a l’hostaleria de la nostra ciutat després de mesos de restriccions per la pandèmia.

 

Per últim assenyalar que el Meeting Internacional podrà veure’s i seguir-se en directe en el canal de Youtube, Trencaones Alzira.