Veïns del Torretxó Alt d’Alzira denuncien «l’abandonament» que patix esta urbanització

0
268
Altre tram del mateix carrer

Veïns de la urbanització Torretxó Alt han denunciat la situació «d’abandonament» que patix esta zona d’Alzira, pròxima a la Muntanyeta, i formada per un grup de xalés.

Els vials que reben noms de vents «patixen una asfalt digne del segle XIX, principalment l’anomenat Vent de Ponent», en el que abunden els clots, segons el seu veí Pablo Vázquez. La urbanizació careix de clavegueram i d’aigua potable, mentre l’enllumenat particular el paguen entre tots els residents.

Vázquez i Valiente asseguren que «ens hem posat en contacte amb l’ajuntament d’Alzira en repetides ocasions per a la solució d’aquesta problemàtica, però sempre hem sigut desestimats per l’ens públic».

Urbanització alegal

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, assegura que esta urbanització, com altres que hi han al terme municipal «és alegal perquè està en sol urbanitzable però no està urbanitzada«. Pascual afegix que en el seu dia «deurien haver fet el corresponent PAI  amb voreres, carrers i desaigües, perquè ara l’Ajuntament no tè cap obligació».