Alzira rependrà el pròxim divendres la vacunació ajornada dels docents

0
212

El 26 de març comença, definitivament la vacunació de la comunitat educativa de la comarca al Casal Fester d’Alzira

La vacunació es farà també dissabte a més de dos dies de la Setmana Santa

Des del Departament de Salut de la Ribera, s’ha informat que el proper dimecres dia 31 de març  per la vesprada i dijous 1 d’abril pel matí, es portarà a terme la vacunació dels docents i personal de serveis dels centres educatius, en este cas fins els 65 anys de tots els municipis del Departament de Salut.

El Casal Fester, situat junt a l’hospital de la Ribera, és l’espai destinat a portar a terme les vacunacions. Es tracta d’un espai ampli i ventilat que compta amb 10 circuits de vacunació i entrades i eixides separades i que es troba a punt des de fa una setmana davant l’ajornament provocat pels dubtes sobre l’eficàcia i seguretat de la vacuna AstraZeneca. Està prevista la vacunació d’un 6.000 membre de la comunitat educativa d’esta àrea de Salut a un ritme de 55 persones cada 15 minuts.

A més estarà disponible una unitat de Creu Roja per a primers auxilis i una ambulància per a trasllat a l’hospital en cas que fora necessari. Per la seua banda Protecció Civil Alzira també portarà a terme el control d’accessos per a controlar que es complixen les mesures de seguretat.

Des de la Generalitat ja s’ha anunciat que les vacunacions estan planificades per departaments de Salut i que es citaran amb antelació suficient als docents i personal de serveis dels centres per a administrar la vacuna AstraZeneca.