Alzira ja és una de les ciutats europees amb menor índex (10) de coronavirus

0
318

Alzira registra hui un índex acumulat de 10,95 casos per cada 100.000 habitants fet que l’ha convertit en una de les ciutats europees amb menor incidència de coronavirus. Tot just, fa dos mesos, la pandèmia arribà al seu sostre, a la capital de la comarca, amb una incidència de 1.645/100.000 ha.

A la capital de la comarca sols queden 5 casos actius per proves PCR i antígens durant els últims 14 dies i a més no ha registrat cap cas nou de Covid 19 des del passat dimecres.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha reconegut que «hem millorat moltíssim», ara bé «dependrà del nostre comportament que pugam gaudir d’un estiu amb certa normalitat«.

Alós ha resaltat que els indicadors d’Alzira i de la resta del Departament de Salut «ha contribuït a recuperar l’ativitat presencial en els centres de salut i també certa normalitat en les intervencions quirúrgiques».