Els docents de la Ribera es vacunaran divendres i dissabte pròxim i en Setmana Santa

0
363

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el pla de vacunació del personal educatiu amb les dosis d’AstraZeneca, es reprendrà el divendres i el dissabte de la pròxima setmana, mantenint les citacions que estaven previstes en la convocatòria inicial. Afectaran a prop de 40.000 professionals entre docents, auxiliars i personal d’administració i de serveis complementaris amb contacte directe amb l’alumnat.

Puig ha assenyalat que «l’objectiu és finalitzar el procés al més prompte possible aprofitant la Setmana Santa», i que la conselleria tornarà a publicar les convocatòries amb les noves dates, hores i llocs, que seran els mateixos que els ja previstos (25 punts de vacunació en 23 municipis), ú d’ells a Alzira on es vacunaran al voltant de 6.000 docents de la Ribera. De moment se sap que hi haurà citacions per al dimecres 31 de març, previsiblement per la vesprada en ser dia lectiu i per al dijous 1 d’abril.

D’altra banda la conselleria de Sanitat té previst «accelerar» la pròxima setmana el procés de vacunació, administrant 176.000 dosis, que en 15 dies superaran les 350.000 vacunes.