Este dissabte arriba la primavera i fugirà el mal oratge

0
226

Demà dissabte pel matí les precipitacions només afectaran el litoral sud de València i litoral nord d’Alacant, preferentment la Marina. A partir del migdia es retiraran i la millora ja serà definitiva en este sector. A la resta del territori el dia presentarà bon aspecte ja que els núvols només apareixeran per les comarques del sud de València i nord d’Alacant. Cal significar que este dissabte entrarem en la primavera tot just a les 10:37 hores.

Les temperatures pujaran per la província de Castelló i baixaran un poc més per Alacant. Respecte al vent, el gregal donarà ratxes moderades en tota la façana costanera, i de llevant fluix es mostrarà en terra.

Diumenge 21: Oratge en general poc nuvolós però encara seguirà l’ambient fred (algun ruixat dèbil podria escapar-se per la Marina Alta al llarg del matí). Pel que fa a les temperatures mínimes les més baixes podrien donar-se entre el diumenge 21 i el dimarts 23 al baixar el vent per la nit. Estarem atents a les possibles gelades dèbils pròximes al litoral.

Respecte a la pròxima setmana no es veuen canvis significatius ni fenòmens adversos que puguen afectar a la nostra Comunitat. En general tindrem un oratge prou estable, tranquil i sense precipitacions. Les temperatures tornaran a recuperar-se i es situaran en valors més primaverals.

Inforatge