L’alcalde d’Alzira demana «corresponsabilitat» per garantir la recuperació del món fester i econòmic

0
175
L’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Festes, Xavi Pérez i el President de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues, han assistit este matí a la Trobada d’alcaldesses i alcaldes pels municipis fallers, que s’ha produït hui al Palau de Congressos de València i que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig.
L’alcalde demana corresponsabilitat entre tots els sectors i agents implicats a les Falles per a garantir la recuperació d’este món fester i econòmic. A més ha recordat la necessitat de tornar a recuperar el batec de la festa que, d’altra banda, suposa un motor econòmic per a molts municipis, com és el cas d’Alzira, i que ara mateixa es troba en una profunda crisi, a causa de la seua suspensió de la festa en març de l’any passat.
Com més prompte millor
Per la seua banda, el regidor de Festes, Xavi Pérez, ha destacat la bona sintonia que hi havia entre els i les assistents a la reunió, perquè les Falles es puguen celebrar, en paraules del president Ximo Puig, com més prompte millor. A més, ha assenyalat que una de les coses més importants, és que s’ha fet una radiografia de la festa a l’àmbit econòmic i social per tal de poder reprendre de nou la seua activitat.

 

Comentar
Compartir