Álvaro Ruiz de l’Alcúdia nominat als premis Goya de fotografia categoria Retrat

0
176

 

El fotògraf alcudià ha participat en la XIX edició dels premis amb un autoretrat d’un fotògraf dels anys 1850 a la seua pròpia casa

 

L’alcudià, Álvaro Ruiz, torna a veure reconeguda la seua obra amb la nominació a un dels premis amb més prestigi d’Espanya, els Premis Goya de Fotografia i vídeo professional, que este any celebra la seua XIX edició.

 

Este concurs se celebra a nivell internacional i és un dels concursos amb més nom i prestigi d’Espanya. Les categories en les quals es podien presentar els participants, en obres de fotografia, van ser: Boda, retrat, lliure creació, gràfic/documental i infantil (fins a dos anys). En la categoria d’obres audiovisuals la temàtica era lliure.

 

L’alcudià està nominat i per tant, és un dels candidats a guanyar, en la categoria «Retrat», amb una obra que representa un autoretrat d’un fotògraf dels anys 1850 a la seua pròpia casa. En la imatge es pot apreciar com el mateix fotògraf intenta contar, mitjançant la seua pròpia fotografia, un poc sobre la seua vida.

 

Este concurs se celebra abans que els premis Goya de cine. Cada categoria disposa de 10 nominacions i els guanyadors es coneixeran el pròxim 27 de maig, per internet.