Les falleres majors d’Alzira inauguren hui l’exposició de sis artistes locals

0
255
Les FFMM d’Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz i les seues Corts d’Honor convidades per l’excel·lentíssim ajuntament d’Alzira assistiran, hui dilluns a les 19 hores, a la inauguració de l’exposició, «Per amor a l’art», a la Casa de la Cultura.
Es tracta d’una mostra en la qual l’Ajuntament d’Alzira ha encarregat 6 escultures als artistes fallers locals. La Regidoria de Festes va llançar esta iniciativa el passat mes de gener amb l’objectiu de donar suport als artistes que van haver de suspendre la seua activitat després de la cancel·lació de les Falles de 2020.
Ninots indultats
Els artistes han recreat 6 figures que volen representar les diferents arts, cinema, teatre, dansa, literatura, arts plàstiques i música, cadascuna realitzada per una empresa local dedicada a l’elaboració de monuments fallers.
L’assignació dels temes per a cada artista ha estat:
Bernat Estela – Dansa
Borja Lorente – Música
Germans Parra – Teatre
Toni Pérez – Literatura
Planta Déu – Arts Plàstiques
Falles Ferni – Cinema
Les seues obres podran veure’s a partir del dilluns 15 de març i fins el dia 20 d’abril i segons ha explicat. Xavi Pérez, més endavant s’ubicaran en diferents edificis municipals i la intenció, segons assegura el regidor, és que les escultures perduren en el temps.