L’Alzira FS torna al Palau després de tres victòries consecutives

0
108

El Family Cash Alzira torna, per fí, al Palau Municipal d’Esports on disputarà quatre encontres consecutiu i decissius, per a la seua permanència en la Segona Divisió nacional. I ho fa despprés d’aconseguir tres victòries consecutives fora de casa; la primera en Castelló contra el Bisontes en lúltima partit de la primera fase i les altres dos a terres madrilenyes davant el Rivas i el Leganés en esta segona fase al grup D.

Així a les 19 hores d’esta vesprada un màxim de 150 espectadors es retrobaran amb el seu equip en l’encontre contra el Ciudad de Móstoles, altre conjunt de la comunitat autònoma de Madrid. El Móstoles ocupa la tercera plaça amb 21 punts en 16 partits disputats mentre els de Braulio Correal son segons amb 25 punts en 18 encontres.

Cal recordar que l’Alzira FS ja fa temps que no guanya al Palau on aconseguia dos empats en els últims enfrontaments disputats a la capital de la comarca de la primera fase. Resten sis partits i una victòria del Family aproparia als locals una miqueta més a la desitjada permanència.

Les tres victòries junt del Palau els ha reforçat i donat plena confiança amb les seues possibilitats després de millorar tan en defensa com en atac. Davant el Rivas i el Leganés han anotat un total de 12 gols i encaixat tot just la meitat, 6.