El Family Cash Alzira empata en un vibrant partit davant el Móstoles (1-1)

0
219

El Family Cash Alzira ha empatat esta vesprada davant el Móstoles (1-1) en la seua tornada al Palau Municipal d’Esports en un vibrant i emocionant encontre. Al descans guanyava el conjunt madrileny per 0 gols a 1.

S’avançá al minut 2 el Ciudad de Móstoles mitjançant Carlos en el minut 2 i empatà l’alzireny José Carlos en el minut 25 culminant una excel.lent jugada en solitari per a batre al bon porter Recio.

El conjunt de Braulio Correal ha dominat l’encontre sobre tot en la segona part en la que practicà una presió molt alta però l’equip madrileny demostrà perquè és un dels menys golejats. Els 150 espectadors que han pogut assistir a l’encontre han espentat tot el que han pogut als seus però, tot i disposar d’unes quantes ocasions el marcador registrà l’empat a 1. L’Alzira ha patit a última hora la important baixa del seu golejador Rafa Ara per un tiró en l’abductor.

El punt que hui ha sumat el Family li permitix mantindre la segona posició del grup per la permanència amb 26 punts, igualat amb el lider l’Energia Saragossa, nou punts més que l’Elx, primer equip de les quatre posicions de descens.

El Family descansarà la pròxima jornada i el 27 de març tornarà al Palau per enfrontar-se al Santiago Futsal.